Читај ми!

Ђоковић изгубио од Оже-Алијасима

Најбољи српски тенисер и један највећих свих времена Новак Ђоковић поражен је од Канађанина Феликса Оже-Алијасима са 2:0 у сетовима (3:6, 6:7) на егзибиционом турниру Лејвер куп који је одигран у Лондону. На крају Тим Света је стигао до прве победе у овом такмичењу.

Ђоковић који наступа за тим Европа одлично је отворио меч одузевши сервис младом Канађанину, да би одмах потом потврдио брејк (2:0).

Представник тима Света почео је да игра одлучније, док је Новак поклањао поене и са форхенда и са бекхенда, па је убрзо било 3:2 за Оже-Алијасима.

Ђоковић није до краја сета успео да нађе ритам на сервису, добивши само још један гем.

Проблеми Ђоковића наставили су се и у другом сету – одмах је изгубио свој сервис. Предност брејка канадски тенисер успeo је да сачува до шестог гема који је изгубио без освојеног поена. 

Потом су оба тенисера чувала своје сервисе до тај-брејка. Канађанин је био много сигурнији у одлучујућем делу игре који је добио са 7:3 (7:6).

У наредном мечу Американац Френсис Тијафо у неизвесној завршници био је бољи од Грка Стефаноса Циципаса са 2:1, чиме је тим Света укупним резултатом 13:8 тријумфовао над "репрезентацијом" Европе. 

У првом мечу дана тим Света направио је увертиру за неизвесну завршницу Лејвер купа, савладавши "Европљане" са 2:1.

Феликс Оже-Алијасим и Американац Џек Сок били су бољи од Италијана Матеа Беретинија и Британца Ендија Марија (2:6, 6:3, 10:8). 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво