Читај ми!

Ђоковић: Роџере, била ми је част, видимо се у Лондону

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић поручио је да му је била част да бије битке на тениском терену са легендарним Роџером Федерером и поручио је да једва чека да се са Швајцарцем види у Лондону.

Федерер је најавио повлачење после Лејвер купа у Лондону, где би од 23. до 25. септембра требало да наступи у Тиму Европе са Новаком Ђоковићем, Ендијем Маријем и Рафаелом Надалом, чији је наступ још неизвестан.

"Роџере, тешко је рећи речима шта смо заједно поделили на позорници. Преко деценије невероватних момената и битака на које можемо да се осврнемо. Твоја каријера је поставила пример како да се достигне врхунски ниво и како предводити остале са интегритетом. Била је част познавати те на терену и ван њега и тако ће бити и у годинама које долазе."

Новак Ђоковић и Роџер Федерер састали су се 50 пута, а српски тенисер победио је у 27 дуела.

"Сигуран сам да ће ти ново поглавље донети много невероватних ствари са Мирком и децом и твојим вољенима, а твоји фанови ће и даље имати много чему да се радују. Од наше породице твојој, желимо ти пуно среће, здравља и просперитета у будућности. Радујем се прослави твојих успеха и виђењу у Лондону", написао је Ђоковић на Инстаграму.

Швајцарац је у каријери освојио 20 гренд слемова, Србин има један више (21), док Шпанац Рафаел Надал има 22.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво