Читај ми!

Крајиновић елиминисао Еванса у Синсинатију

Српски тенисер Филип Крајиновић надиграо је Енглеза Данијела Еванса са 2:0 (6:3,6:4) у првом колу турнира у Синсинатију. У наредном мечу Крајиновић ће снаге одмерити са Грком Стефаносом Циципасом.

Филип Крајиновић је врло сигурно ушао у дуел са Евансом, који је као 23. тенисер двоструко боље рангиран на листи светских тенисера, и за победу му је требали сат и 24 минута игре.

Наш тенисер се тако реванширао Данијелу Евансу за пораз пре само осам дана на турниру у Монтреалу, а у досадашњим међусобним дуелима Крајиновић води са 3:1 у победама.

У другом колу турнира у Синсинатију Филип Крајиновић ће се срести са Грком Стефаносом Циципасом који је као четврти носилац на турниру био слободан у првом колу.

А у синоћним мечевима руски тенисер Данил Медведев и Шпанац Карлос Алкараз пласирали су се у треће коло Мастерса у Синсинатију.

Медведев је био бољи од Холанђанина Ботика ван де Зандшулпа са 6:4, 7:5 и у трећем колу играће са победником меча између Канађанина Дениса Шаповалова и Американца Томија Пола.

Алкараз је у другом колу био бољи од Американца Мекензија Мекдоналда са 6:3, 6:2, а у трећем колу играће против Хрвата Марина Чилића који је синоћ надиграо Финца Емила Русувуорија са 2:1 (6:4,6:7/5:7/,7:5).

 

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво