Читај ми!

Ђоковић преслишао Кокинакиса и пласирао се у треће коло

Новак Ђоковић савладао Аустралијанца Танасија Кокинакиса са 3:0, по сетовима 6:1, 6:4, 6:2, и пласирао се у треће коло Вимблдона. Ривал Ђоковића у наредном колу биће Миомир Кецмановић.

Новак, наизглед с пола снаге, надиграо ривала. Био је то час тениса за Кокинакиса, који је покушао да парира нашем тенисеру, али све се свело на достојан отпор, ипак недовољно да озбиљније запрети. Новак је искористио своје прилике и брзо завршио посао на Централном терену. Меч је трајао 121 минут игре.

Новак је остварио свој циљ и експресно је завршио посао. У провом сету дозволио је противнику да освоји само један гем. Кокинакис није имао решења за одличну игру нашег аса – 6:1.

Можда и највећи отпор противник је пружио у другом сету. Међутим, већ у трећем гему Новак је одузео сервис противнику. Уследио је период игре у коме су оба тенисера чувала своје сервисе.

У деветом гему Новак пропушта четири сет-лопте на сервис ривала. Пропуштено је надокнадио на свој сервис за 6:4 у другом сету.

Трећи сет Новак је почео раним брејком и донекле каналисао његов ток. Новим брејком доказао је противнику да нема шта да тражи у овом мечу, а потом је рутински привео сет и меч крају за коначних 6:2 у трећем сету.

У трећем колу Вимблдона српски дерби, Новак Ђоковић – Миомир Кецмановић, који је савладао Алехандра Талиба са 3:1 (7:6 /7:4/, 7:6 /7:3/, 3:6, 6:3).

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво