Читај ми!

Мари: Једино је Лендл пристао да ме тренира

Британски тенисер Енди Мари признао је да су бројни тренери одбили да сарађују са њим, али је истакао да је једино Иван Лендл пристао, преноси британски Би-Би-Си.

Мари је у протеклих неколико година имао доста проблема са повредама, посебно са куком који је морао да оперише неколико пута. Он је тренутно 51. тенисер света.

"Помаже када имам Ивана у мом тиму. У прошлости смо имали много успеха, добро се познајемо, а он и даље верује у мене. Нема много људи и тренера који су то радили у претходном периоду, али он јесте. Већим делом моје каријере, када сам преговарао са потенцијалним тренерима, то се добро завршило. Овог пута ме је много тренера одбило и било ми је тешко", рекао је Мари.

Британски тенисер је играо на турниру у Штутгарту, али је потом пропустио наступ у Квинсу.

Лендл ће трећи пут у каријери сарађивати са Маријем. Британски тенисер је за време сарадње са Лендлом освојио две титуле на Вимблдону, као и Ју Ес опен.

"Не знам за које тренере бисте рекли да су заиста на врхунском нивоу, који би могли да вам помогну да освојите велике турнире. Захвалан сам Ивану што се вратио да ради са мном и помогне ми да остварим оно што желим", нагласио је Мари.

Британски тенисер ће у понедељак играти у првом колу Вимблдона против Аустралијанца Џејмса Дакворта.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво