Ђере сигуран против Беранкиса, следећи је Медведев

Ласло Ђере савладао Ричардаса Беранкиса из Литваније са 3:0 по сетовима 6:4, 6:4, 6:4 и пласирао се у друго коло Ролан Гароса, где га очекује дуле са Русом Данилом Медведевом.

Ласло Ђере је оправда улогу фаворита против упорног Беранкиса. Литванац је користио сваку прилику да запрети, напрвио је и неколико брејкова, али није успео да озбиљније угрози победу нашег тенисера. На крају тријумф Ђереа, којим је заказао дуел са Медведевом у другом колу.

Ђере је уз два брејка стигао до 5:2 у првом сету. Противник тада успева да врати један. Међутим наш тенисер није дозволио да се сет додатно закомликује, био је сигуран на свој сервис - 6:4 у првом сету.

На старту другог сета Ђере је одузео сервис противнику. Потом су оба тенисера успевала да сачувају свој сервис, што је било довољно нашем тенисеру да добије други сет са 6:4.

У трећем сету први је до брејка предности стигао Литванац. Уследио је одговор нашег тенисра са два везана брејка, којима је преокренуо резултат и повео са 4:2. Потом је Ђере успео да сачува стечену предност и мирно приведе сет и меч крају - 6:4 и у трећем сету.

Наредни ривал нашег тенисера је други играч на свету Рус Данил Медведев.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво