Читај ми!

Ђоковић почиње поход на Ролан Гарос, први противник је Нишиока

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић започиње поход на Ролан Гарос дуелом са Јошихитом Нишиоком у првом колу. Ђоковић и Нишиока играју од 20.45 на стадиону "Филип Шатрије", а ток меча и кретање резултата пратите на нашем порталу.

Новак је у Париз стигао после титуле на мастерсу у Риму и важи за једног од главних фаворита за освајање нове, треће титуле у Булоњској шуми.

Светски "број 1" брани трофеј освојен прошле године, има тежак жреб јер су у његовој половини Рафаел Надал и Карлос Алкараз, али и велике шансе да их победи.

Прва препрека му је омалени Јапанац Нишиока, са којим ће играти у вечерњем термину на највећем стадиону у комплексу, не пре 20.45.

Биће то трећи међусобни дуел двојице играча, а оба претходна је у своју корист решио Србин. Последњи пут су играли у другом колу Аустралијан опена 2020. године, када му је Ђоковић препустио само седам гемова.

Поред Новака, на терену ће бити још тројица српских тенисера, а први ће свој меч играти Филип Крајиновић. Крајиновић се састаје са снажним сервером Рајлијем Опелком и њих двојица ће од 11 отворити програм на терену 11.

На истом терену ће нешто касније играти Миомир Кецмановић против Томаса Мартина Ечеверија из Аргентине, док ће Душан Лајовић на терену 5 укрстити рекете са Себастијаном Баезом, а тај дуел неће почети пре 12.30.

Ролан Гарос се игра је од 22. маја до 5. јуна, за наградни фонд од 43,6 милиона евра, а титулу брани управо Ђоковић.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво