Читај ми!

Ђоковић: У Паризу увек добро играм

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић био је расположен после исхода жреба за Ролан Гарос иако му неће бити нимало лако да понови прошлогодишњи успех и одбрани титулу. У обраћању публици после жреба истакао је да му је посебно задовољство што ће играти у Паризу пред сјајном публиком.

Новак Ђоковић ће на старту Ролан Гароса играти против Јапанца Јошихита Нишиоке, а у његовој половини жреба су Надал, Алкараз и Зверев, али се најбољи од најбољих није много оствртао на то што многи сугеришу да му неће били лак пут ка трећој титули у престоници Француске.

"Париз је један од најлепших градова на свету. Свакога дана сам мотивисан да играм најбоље што могу. Овде увек добро играм, укључујући и Берси. Прошле године је било перфектно, можда и најтеже. Играо сам мечеве у пет сетова, који су трајали више од три сата. Било је тешко и емотивно, али резултат је био ту", истакао је Ђоковић.

Истакао је да му је публика на Ролан Гаросу посебна инспирација да пружи максимум.

"Сјајно је видети велики број навијача на мечевима квалификација, њихову емоцију и колико воле овај спорт. Навијачи и њихова енергија су разлог што и даље играм тенис."

Трећи гренд слем турнир у сезони почиње 22. маја, а финале је 5. јуна.

субота, 20. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво