Читај ми!

Монфис надиграо Кецмановића у мечу каријере

Српски тенисер Миомир Кецмановић поражен је од Француза Гаела Монфиса са 0:3 (5:7; 6:7/4:7/ 3:6) у осмини финала Аустралијан опена после дуге и равноправне борбе која је трајала дуже од два и по сата. Ток меча и кретање резултата можете видети на нашем порталу.

Миомир Кецмановић је одлично почео наступ на Аустралијан опену и нанизавши три победе дошао до најбољег резултата на гранд слем турниру у каријери.

Миомир је у првом колу убедљиво надиграо Италијана Салватореа Каруза са 6:4, 6:2, 6:1 који је, после одлуке аустралијских власти, био замена за најбољег тенисера света Новака Ђоковића.

Онда су уследиле победе над Американцем Томијем Полом са 3:0 (7:6, 7:5, 7:6) у другом колу и Италијаном Лоренцом Сонегом са 3:1 (6:4, 6:7/8:10/, 6:2, 7:5) у трећем, чиме је остварио најбољи резултат у досадашњој каријери.

Његов супарник у четвртом колу је Француз Гаел Монфисом који је победио Кристијана Гарина из Чилеа са 3:0 (7:6 /7:4/, 6:1, 6:3).

Кецмановић и Монфис су досада само једном одмеравали снаге на терену. У Берсију прошле године Монфис је добио Кецмановића са 4:6, 7:5, 6:3, и нашем тенисеру ће ово бити одлична прилика за реванш и велики успех у каријери.

Дуел Кецмановића и Монфиса ће почети око 8.30 по нашем бремену, а његов ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво