Читај ми!

Медведев и Циципас сигурним корацима до друге седмице

Данил Медведев и Стефанос Циципас, двојица главних фаворита у доњој половини жреба Аустралијан опена, сигурним корацима стигли су до друге седмице турнира у Мелбурну. Медведев је у три сета савладао Ботика ван де Зандшулпа, док је Циципас елиминисао Беноу Пера уз један изгубљен сет.

Руски тенисер, који је одсуством браниоца титуле Новака Ђоковића, постао човек од којег се очекује да дође до саме завршнице, без проблема је прескочио и трећу препреку – 6:4, 6:4, 6:2.

Ботик ван де Зандшулп није могао да се супротстави Данила, којем је био довољан по један брејк у прва два сета да дође до недостижне предности.

У трећем је два пута одузео сервис ривалу и завршио посао за нешто мање од два сата игре.

Медведев ће се у четвртфиналу састати са Максимом Кресијем из Сједињених Америчких Држава.

Момак који своју тактику базира на сервис-волеј игри једно је од откровења од почетка сезоне, а сада је савладао Кристофера О'Конела у четири сета.

Циципас је имао нешто више проблема у дуелу са Пером, пошто је одиграо два одлична сета, али је у трећем попустио у тај-брејку.

Француз је "откинуо" један сет ривалу и то му је био максимум, пошто је Грк у финишу четвртог искористио грешке и победио 6:3, 7:5, 6:7 (2:7), 6:4.

Стефаноса сада чека тежак посао против Тејлора Фрица, који је у Мелбурну остварио резултат каријере и први пут се пласирао у четврту рунду.

Американац је након борбе у пет сетова савладао Роберта Баутисту Агута, након три сата и 15 минута тениса.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво