Читај ми!

Зверев: Жао ми је што људи причају негативно о Новаку

Александер Зверев говорио је о Новаку Ђоковићу и истакао да му је жао што свет говори негативно о најбољем тенисеру света. Имао је визу, онда су му је одузели, па је победио на суду, на крају га депортовали… Цела ситуација није нимало лака, нарочито за њега, рекао је немачки тенисер.

Зверев је успешно стартовао на Аустралијан опену, пошто је у мечу првог кола убедљиво савладао земљака Алтмејера, а говорио је и о Новаку Ђоковићу.

"Знате, он је имао визу. Онда су му је одузели када је дошао. Победио је на суду, дато му је да тренира, да остане у изабраном смештају. Сад је морао назад у Србију. Цела ситуација није лака ни за кога, посебно за њега. Тешко је рећи било шта, праве ствари", рекао је трећи тенисер света и додао:

"Опет, разумем перспективу Аустралијанаца, владе, али исто тако верујем да је морало да буде више комуникације између влада Викторије и Аустралије пре него што је Новак дошао, јер када је већ стигао, било је јасно да ће почети све ово ако му не одобре визу."

Зверев је рекао да му је жао што се о Новаку прича у негативном контексту.

"Тешко му је у овој позицији сада. Цео свет прича о томе, цео свет прича о једном од највећих спортиста свих времена на негативан начин, то и мени тешко пада. Морало је да буде све јасније од почетка, или би му било дозвољено да уђе или не. И разуме то да су рекли да неће бити дозвољен улазак невакцинисанима, онда ни он не би долазио у Аустралију и то је то. Сва ова драма не би се догодила. Жао ми га је, посебно због тога како цео свет сада говори о њему", завршио је Зверев.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво