Читај ми!

Тенисери Србије против Немачке настављају Завршни турнир

Дејвис куп репрезентација Србије игра против селекције Немачке у другом колу групе Ф Завршног турнура Дејвис купа. Дуел у Инзбруку почиње у 16 часова, а ток мечева и кретње резултата можете пратити на нашем порталу.

Селекција Виктора Тоицког, после успешног старта и победе у три меча са ретрезентацијом Аустрије у првом колу турнира , надметаће се са репрезентацијом Немачке.

У јучерашњим мечевима Душан Лајовић је победио Џералда Мелцера са 2:1 (7:6 (7-5), 3:6, 7:5) и донео вођство Србији у првом мечу, да би Новак Ђоковић потом убедљиво надиграо Дениса Новака са 6:3, 6:2 за победу у првом колу.

За крај, дубл који су чинили Никола Ћаћић и Филип Крајиновић донели су и трећи, врло важан бод за наставак такмичења, победом над Марахом и Освалдом, резултатом 7:6 (7-4), 4:6, 6:3.

У четвртфинале Дејвис купа пласираће се победници из шест група, као и две најбоље другопласиране екипе, а победа наших тенисера над селекцијом Немачке обезбедила би им тај пласман.

Дуел селекција Србије и Немачке у Инзбруку почиње у 16 часова, а ток мечева и кретње резултата можете пратити на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво