Читај ми!

Ђере повео, па изгубио против Мусетија у Паризу

Ласло Ђере није успео да се пласира у друго коло мастерса у Паризу, пошто је после три сета изгубио од Италијана Лоренца Мусетија - 6:4, 6:7, 4:6.

Није успео Ласло Ђере да прекине низ од четири узастопна пораза, па је у првом колу мастерса у Паризу изгубио од Лоренца Мусетија, после преокрета.

Млади Италијан ушао је у главни жреб париског мастерса као "срећни губитник", а у дуелу са српским тенисером имао је више снаге, чини се и вишежеље и тако стигао до другог кола.

Ђере је добро ушао у меч - у првом сету није дозволио ниједну брејк прилику противнику, док је одузео један сервис ривалу, у петом гему, те освојио први сет 6:4.

Српски тенисер је већ на старту другог сета направио брејк, али је Италијан одмах узвратио, па се дошло до тај-брејка, који Мусети осваја резултатом 7:5.

Као да је Ђере у трећем сету размишљао о пропуштеним приликама, Италијан му је два пута одузео сервис, један брејк је Лацика успео да врати, али не и други, па Мусети осваја трћи сет резултатом 6:4.

Мусети ће у другом колу играти против бољег из дуела између Дакворта и Баутиста-Агута.

У друго коло Париза данас се пласирао Душан Лајовић, док своје мечеве првог кола тек играју Крајиновић и Кецмановић. Новак Ђоковић је, као први носилац, слободан на старту турнира, а у другом колу ће играти против Мађара Мартона Фучовича.

Мастерс у Паризу игра се за наградни фонд од 2.603.700 евра.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво