Читај ми!

Ђоковић против Mедведева у историјском финалу Ју-Ес опена

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић игра са Данилом Медведевом, другим играчем на светској листи, у финалу Ју-Ес опена. Дуел двојице најбољих тенисера света почиње у 22 часа по нашем времену. Ток меча пратите на нашем порталу.

Најбољи тенисер Србије је у прилици да победом у вечерашњем финалу оствари низ несвакидашњих рекорда и испише нове странице историје тениса које ће бити изазов за нове генерације.

Већ самим пласманом у своје девето финале Ју-Ес опена, а укупно 31. у каријери, победом над Александером Зверевом, Новак Ђоковић је остварио читав низ рекорда. Намерава да новим тријумфом крунише невероватну серију од 27 победа на гренд слем турнирима ове сезоне, што је мало коме пошло за руком у модерно доба тениса.

Тиме би надмашио легендарног Аустралијанца Рода Лејвера, јединог играча који је освојио календарски гренд слем 1969. а вечерас ће победнику уручити трофеј.

На другој страни Данил Медведев, други на листи најбољих тенисера, који је на овом Ју-Ес опену до сада изгубио само један сет, у меч улази знатно растерећенији.

Медведев је у полуфиналу савладао талентованог Канађанина Ожер-Олијасима са 3:0 (6:4, 7:5, 6:2) у сетовима, и у свом трећем финалу каријере жели да дође до титуле на једном од велика четири турнира.

По свему јединствен финални дуел Новака Ђоковића и Данила Медведева, који ће свакако бити спектакуларан и памтиће се у историји тениса без обзира на исход, почиње у 22 часа, а његов ток можете пратити на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво