Читај ми!

Ђоковић први обезбедио учешће на Завршном мастерсу

Српски тенисер Новак Ђоковић први је играч на свету који је обезбедио учешће на Завршном мастерсу, који ће се од 14. до 21. новембра играти у Торину.

Најбољи тенисер света ће 14. пут у каријери играти на Завршном мастерсу.

Ђоковић ће покушати да дође до шесте титуле, чиме би се изједначио са Роџером Федерором на листи тенисера са највише трофеја на овом турниру.

"Срећан сам што сам се тако рано пласирао. Италијански навијачи познају тенис тако да сам сигуран да ће то бити сјајан догађај са фантастичном атмосфером", изјавио је Ђоковић, а преноси АТП. 

Новак је освајањем трофеја на Вимблдону постао први тенисер на АТП листи, који је обезбедио пласман на овогодишње издање Завршног турнира.

"Одушевљени смо што имамо унапред познату ситуацију и одлуку да ће светски број 1 играти у Торину у првом италијанском издању Завршног турнира. Ђоковић није само велики шампион, који увек осигурава одличан шоу, већ је и идол италијанске јавности. Наравно, искрено се надам да ће се и наш Матео Беретини квалификовати, како би могао да има прилику за реванш против Новака", изјавио је Ангело Бинаги, председник Италијанског тениског савеза.  

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво