Читај ми!

Ђоковић: Уживам у тренутку, можда и најбољи меч ове године

Новак Ђоковић био је задовољан због пласмана у полуфинале Београд опена. Рекао је да је меч против Федерика Корије можда и најбољи ове године, највише захваљујући публици на трибинама.

Ђоковић је убедљиво савладао Корију, а утисак је да је расположење тениског броја један било на много вишем нивоу него у претходном мечу.

"Пробио се лед, први меч је увек неизвестан. Играти код куће је реткост за мене и ово су посебне прилике у којима покушавам да узмем што више могу. Данас су пресудан фактор били људи који су дошли да гледају. Хвала вам пуно. Када сам јуче добио вест да ће бити публике, поптпуно се променило расположење. Зато сам одиграо можда и најбољи меч ове године", рекао је Новак после меча.

Познато је да Ђоковић воли да игра пред публиком, па је позвао навијаче да и у петак дођу на трибине Тениског центра "Новак".

"Не можемо да утичемо на то да ли ће бити публике. У Паризу ће бити, како сам чуо, 20 одсто капацитета стадиона. На другим турнирима ће бити мање, можда и без публике. Неизвесно је, као и све што се дешава у последњих 15 месеци, не знате шта ће сутра да се догоди. Покушавам да будем у садашњем тренутку и уживам у ономе што ми је дато. Захвалан сам на овом дану и надам се да ћу вас све видети сутра", рекао је Новак.

Ђоковић ће у петак играти у полуфиналу Београд опена, а противник ће му бити победник дуела између Душана Лајовића и Андреја Мартина.   

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво