Читај ми!

Србија опен, трећи дан: Ђоковић после девет година игра у Београду, још тројица Срба на теренима

Трећег дана Србија опена на теренима у Београду наћи ће се четворица српских играча, а поход ка новој титули почеће Новак Ђоковић. Поред Ђоковића, играће и Миомир Кецмановић, Филип Крајиновић и Никола Милојевић, а мечеве наших представника гледајте у директним преносима на РТС-у, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док ток мечева и кретање резултата пратите на нашем порталу.

Дан на теренима Тениског центра Новак обележиће Новак Ђоковић, који први пут после девет година игра такмичарски меч у родном граду.

Ђоковић започиње свој наступ на једном од два турнира за чију је организацију најзаслужнији, али ће пре њега играти Миомир Кецмановић, који се састаје са мало познатим Французем Артуром Ридеркнешом.

Кецмановић и Ридеркнеш ће први пут у каријерама укрстити рекете и отворити програм на Централном терену, од 12 часова, уз директан пренос на нашем Другом програму.

Након њих двојице, не пре 14.30, Ђоковић се састаје са Сунву Квоном из Јужне Кореје, а тај окршај гледајте на РТС1. Ђоковић и Квон никада до сада нису играли и јасно је да ће светски "број 1" бити велики фаворит.

Уколико савлада Корејца, чекаће управо победника сусрета Кецмановић - Ридеркнеш.

Програм на Централном терену на Дорћолу до 19 сати српским дербијем затварају Филип Крајиновић и Никола Милојевић, уз директан пренос на Трећем програму РТС-а.

Турнир у Београду, први после девет година, почео је у понедељак и траје до 25. априла. Игра се за наградни фонд од 711.800 евра, док ће победнику припасти 100.225 европских новчаница и 250 АТП поена.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво