Читај ми!

Крајиновић, теже него што се очекивало, савладао Траваљу

Филип Крајиновић је савладао Италијана Стефана Траваљу са 2:1 по сетовима 7:5, 5:7, 6:3 и пласирао се у друго коло Србијан опена. У другом колу очекује нас српски дуел, Крајиновић – Милојевић.

Теже него што се очекивало Крајиновић је сломио отпор вечерас расположеног Италијана. Упоран је био Траваља, успева је да се одбрани од свих напада нашег тенисера. Успео је да се врати и освоји други сет. Противник је имао предност и у одлучујућем сету, ипак Крајиновић је имао довољно снаге да направи преокрет и реши меч у своју корист.

Први сет донео је велику борбу од самог старта. Кајиновић се само у првом гему на свој сервис сусрео са брејк лоптом, одбранио се и више није дозвољавао противнику да озбиљније запрети у првом сету.

Филип је константно притискао сервис противника у шестом гему је пропустио једну шансу, у осмом две, да би у дванаестом успео да искористи трећу брејк прилику и стави тачку на први сет - 7:5.

Наставио је Крајиновић да притиска сервис противника и у другом сету, а у шестом гему је успео да освоји три везане брејк прилике, искористио је другу и одузео сервис противнику за 4:2.

Када се очекивало да ће Филип мирно привести меч крају разиграо се Трваља након гема освојеног са нулом одузео је сервис нашег тенисера, у моменту када је Крајиновић сервирао за меч. Везао је Италијан и трећи гем и изједначио на 5:5, иако је наш тенисер имао меч лопту.

Италијан користи пад у игри нашег тенисера, поново му одузима сервис и прелази у вођство - 6:5. Потом лако осваја свој сервис, а самим тим и други сет - 7:5.

Крајиновић није успео да се врати у меч. Успео је да освоји уводни гем одлучујућег сета, а онда је противник везао три гема, уз један брејк, и повео са 3:1. Потом је Траваља прпустио шансу за дупли брејк преднсти, Крајиновић се одбранио и освојио гем.

То као да је вратило нашег тенисера у меч, одузео сервис противнику и стигао до изједначења - 3:3. Наставио је Филип у истом ритму и поново одузео сервис противнику и повео са 5:3. Нову прилику да сервисом реши меч у своју корист није пропустио, осваја свој сервис гем за коначних 6:3 у одлучујућем сету.

У другом колу очекује нас српски дуел Никола Милојевић - Филип Крајиновић.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво