Читај ми!

Кецмановић после маратона савладао Бродија и пласирао се у друго коло Мајамија

Миомир Кецмановић савладао Британца Лиама Бродија са 2:1 по сетовима 7:5, 6:7, 6:1 и пласирао се у друго коло мастерса у Мајамију. Наредни противник нашег тенисера је Италијан Манарино.

Миомир Кецмановић је успео да преброди прву препреку у Мајамију. Надиграо је Бродија, који је пружио снажан отпор и освојио други сет. Ипак, наш тенисер је у одлучујућем сету био убедљив и дозволио је противнику да освоји само један гем.

Први је до брејка предности стигао Боди када је у другом гему одузео сервис нашем тенисеру. У петом гему Кецмановић је прпустио шест брејк прилика. Ипак пропуштено је надокнадио у седмом када је успео да врати брејк. До предности наш тенисер је стигао на наредни сервис противника и повео са 5:4.

Међутим, противник се није предавао и када је наш тенисер сервирао за сет успео је да врати брејк и тако продужи сет. Ипак, Кецмановић је смогао снаге освојио наредна два гема, уз још један брејк, и реши први сет у своју корист, 7:5.

Кецмановић је одлично започео други сет, на самом старту одузео је сервис противнику и стигао до раног брејка. Потом је уследио период игре у коме су оба тенисера освајала своје сервисе, све до шестог гема, када Броди користи другу брејк прилику и долази до изједначења - 3:3.

Поново су оба тенисера освајала своје сервис гемове па је сет решен у тај-брејку. У овом периоду Кецмановић је прво успео да врати два мини-брејка, потом још један. Ипак, Броди успева да, уз још један мини-брејк стигне до две сет лопте, другу на свој сервис је искористио и изборио се за трећи сет.

У одлучујућем сету Кецмановић је играо као препорођен. Након што су уводне сервис гемове тенисери решили у своју корист, на терену као да је остао само наш тенисер. Редом је освајао гемове и уз два брејка лако решио сет и меч у своју корист - 6:1 у одлучујућем сету.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво