Читај ми!

Лајовић: Доста тешка група, али надам се добром старту

Српски тенисер Душан Лајовић изајвио је да је тениска репрезентација Србије добила тешку групу на АТП Купу у Мелбурну. Екипа селектора Виктора Троицког, која брани титулу у Мелбурну, наступиће у саставу Новак Ђоковић, Душан Лајовић, Филип Крајиновић и Никола Ћаћић.

Жребом је одлучено да ће наши тенисери играти у групи А са Немачком и Канадом, а Душан Лајовић је истакао да смо добили врло тешке конкуренте у веома јакој конкуренцији.

"Доста тешка група, али већина екипа овде је јака и чине их топ играчи тако да неће бити лак пут. Надам се да ћемо добро стартовати турнир, јер долазимо на терен где смо већ добро играли у прошлости, имали добру енергију и атмосферу. Сматрам да ће АТП Куп бити добро такмичење, пре свега што сви долазимо из карантина и из неке изолованости од спољашњег света и свега тога, и мислим да је добар турнир за почетак сезоне", рекао Лајовић за Тениски савез Србије.

Наша селекција је прошле године освојила титулу на турнирима у Бризбејну и Сиднеју, а АТП Куп ове године играће се само у Мелбурну од 1. до 5. фебруара у врло специфичним условима због пандемије коронавируса.

"Овај пут домаћин је само Мелбурн, али ипак је то тло Аустралије са којег смо прошле године отишли као шампиони, надамо се исто тако одличној атмосфери као и 2020. Надамо се да ће услови дозовољавати публику у неким процентима, а ако то тако буде онда сам сигуран сам да ће наша верна публика бити опет уз нас и да ћемо добити бар делић оне атмосфере коју смо имали прошле године, да ћемо на крилима наше публике ићи до одбране трона", објаснио је Лајовић.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво