Читај ми!

Аустралијске власти одбиле све Ђоковићеве захтеве

Захтеви које је Новак Ђоковић послао организаторима Аустралијан опена у жељи да сви учесници добију исте услове током боравка на турниру, одбијени су једногласно и неће бити испуњени. Аустралијске власти одбиле су захтеве првог тенисера планете и председника Удружења играча (ПТПА).

Ђоковић је покренуо "побуну" и послао листу захтева организаторима како би сви учесници имали исте услове, након многих жалби да се осећају као у затвору у Мелбурну.

Међутим, локалне власти у држави Викторија, чији је Мелбурн главни град, саопштиле су да се правила која се тичу безбедносних мера и протокола неће мењати.

"Правила се неће мењати јер су стигла од јавних здравствених савета. Људи могу слободно да дају спискове жеља, али одговор је 'не'. Знам да је неколико играча 'брбљало' о правилима. Она важе за њих као и за све остале. Сви су о томе били информисани пре доласка и то је био услов који су прихватили. Овде нема посебног третмана јер вас вирус не третира посебно. Дакле, ни ми немамо посебан третман", истакао је премијер Викторије Данијел Ендрјуз.

Ема Казар, комесарка за руковођење кризом изазваном коронавирусом и организовањем карантина у држави Викторија, потврдила је да неће бити никаквих промена.

"Дефинитивно 'не' од мене. Не мењамо наш програм", јасно је одговорила Ема Казар.

"Схватамо да је 14 дана у карантину заиста тешко. Овде смо да радимо са играчима и Тениском асоцијацијом Аустралије, како бисмо њихове тренинге учинили што пријатнијим."

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво