Читај ми!

Српски дерби на турниру у Бечу, на терену и Лајовић

Данас ће чак тројица тенисера Србије изаћи на терене у првом колу АТП турнира из серије 500 у Бечу. Први на терен излазе најбољи тенисер света Новак Ђоковић и Филип Крајиновић, ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу, а потом на терен излази и Душан Лајовић.

Одлуком жреба Новак Ђоковић се после 13 година враћа на турнир у Бечу дуелом са земљаком и пријатељем Филипом Крајиновићем и тај српски дерби ће обележити прво коло турнира.

Први тенисер Србије и света Новак Ђоковић и тридесети на светској листи, а тренутно трећи у Србији, Филип Крајиновић у овој години имали су два дуела и резултат је нерешен 1:1 у победама. 

Победник овог дуела састаће се са Хрватом Борном Ћороћем, тренутно 24. играчем на листи, који је у првом колу надиграо Тејлора Фрица са 2:0 (6:4;6:4).

Почетак меча Ђоковића и Крајиновића се очекује око 15.30, а његов ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Око пола сата касније на терен ће изаћи и трећи наш представник Душан Лајовић који се у првом колу састаје са „срећним губитником" Лоренцом Сонегом.

Жреб је првобитно одлучио да Лајовићев супарник буде Дијего Шварцман који је шрошле године играо у финалу овог турнира, али је Аргентинац јуче отказао учешће па је на његово место дошао Лоренцо Сонего који је тренутно 42. на листи тенисера.

И Лајовић, који је тренутно на 26. позицији, и Сонего су до сада два пута одмеравали снаге, а резултат је нерешен.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво