Читај ми!

Надал: Новак ме разбио у Аустралији, сада сам ја њега

Шпански тенисер Рафаел Надал након освајања титуле на Ролан Гаросу изјавио је да је остварио велики успех у тешкој години, у којој је коронавирус много тога променио. Пошто се с Новаком смењује у победама, Шпанац је рекао да је сада на њега био ред да упише тријумф.

Надал је на доминантан начин савладао Новака са 3:0 у освојио 13. трофеј на Ролан Гаросу.

"Честитке Новаку на још једном сјајном турниру, он је мене разбио у Аустралији, сада је дошао ред да ја победим њега, све је то део игре. Много пута смо играли један против другог, једном победи један, други пут други. Све најбоље му желим у будућности", први су утисци Надала након финала.

Шпански тенисер упутио је захвалницу свом тиму и породици, који су били уз њега у тешком периоду.

"Захваљујем се свом тиму. После свега кроз шта сам пролазио, кроз разне повреде, без великог тима, не би било ништа од овога. Много им захваљујем, не само тиму, већ свима. Породици и навијачима, како онима што су овде, тако и свима што су остали код куће. Шаљем поруку свима широм света, да схвате да смо у веома тешком тренутку због вируса који нас је снашао. Желим свима да остану позитивних мисли и да верују да ћемо превазићи све", додао је Рафа.

Надал је победом над Ђоковићем изједначио и оборио бројне рекорде, али тренутно не размишља о њима.

"Била је ово једна веома тешка година, али победити овде ми значи све. Не размишљам о рекордима, Федереру или Новаку, мени је сада битан Ролан Гарос, он ми је све у каријери, овде сам имао најзначајније тренутке и зато кажем свима у публици, само играње овде је мени инспирација, много лепих емоција имам овде и нећу никад заборавити остварене успехе", закључио је Надал.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво