Ђоковић за РТС: Нови трофеј на Ролан Гаросу, осећам да је та година

Новaк Ђоковић у четвртак наставља поход у Паризу. Противник у другом колу је Рикардас Беранкис из Литваније. Меч је на програму у четвртак око 14.30. Директан пренос је на нашем Првом програму. Новак је за РТС рекао да се нада да ће ове године имати прилику да се бори за трофеј.

Ђоковић је успешно отпочео мисију "Ролан Гарос", пошто је без муке савладао Микаела Имера са 3:0 (6:0, 6:2, 6:3). Пред њим је нови изазов, а истакао је да му је циљ борба за трофеј. 

"Потпуно сам усредсређен овде на Париз, надам се најбољем. 2016. је била та шампионска година, једини трофеј овде на Ролан Гаросу. Надам се да ћу ове године имати прилику да се борим за тај трофеј. Осећам да је ово та година", рекао је Ђоковић.

Дуел Ђоковића и Беранкиса је постављен као трећи на терену "Филип Шатрије", после два женска сингла у којима се састају: Јелена Остапенко - Каролина Плишкова и Ана Богдан - Софија Кенин.

Програм на овом терену почиње у 11.00. Директан пренос меча Ђоковић - Беранкис пратите на нашем Првом програму око 14.30.
 

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво