Читај ми!

Дебакл Кецмановића на старту Ролан Гароса

Српски тенисер Миомир Кецмановић завршио је учешће у првом колу Ролан Гароса. Кецмановић је доживео дебакл на старту такмичења у Паризу, пошто је поражен од Дијега Шварцмана, резултатом 6:0, 6:1, 6:3.

Миомир није успео да прикаже ништа од онога што уме, док је Шварцман од почетка преузео контролу и није престао да "гази" све до краја сусрета.

Било је јасно да се српском играчу пише лоше када му је ривал одузео сервис на самом старту, што се потврдило у наредних 20 минута.

Дијего је освојио све гемове и трасирао пут ка тријумфу. У другом делу игре био је малтене једнако убедљив и повратка за Кецмановића није било.

Кецмановић је део свог талента и борбености приказао само у трећем сету, није одустајао и два пута је враћао претрпљени брејк. То није било довољно јер је пречесто губио гемове у којима је сервирао.

Меч је трајао само сат и 50 минута, а омалени Аргентинац у другом колу чека победника сусрета Корентан Муте – Лоренцо Ђустино.

Ролан Гарос почео је у недељу и траје до 11. октобра, игра се за наградни фонд од 36.418.080 евра, а титулу брани Рафаел Надал.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво