Последњи Завршни мастерс у Лондону у новембру, Новак већ обезбедио учешће

Завршни мастерс ове сезоне биће одржан у Лондону од 15. до 22. новембра, а како ствари сада стоје – биће одигран пред празним трибинама. Учешће су већ обезбедила тројица тенисера – Новак Ђоковић, Рафаел Надал и Доминик Тим.

Круна тениске сезоне, Завршни мастерс, одиграће се ове сезоне 12, последњи пут, у Лондону, од 15. до 22. новембра, објавили су организатори.

У складу са прописима о организовању масовних окупљања док траје пандемија коронавируса, турнир би требало да се одигра пред празним трибинама "О2" арене, али организатори су задржали наду да ће се то можда променити до новембра.

На турниру ће, као и сваке године, учествовати осморица најбољих у АТП трци, а због пандемије ковида 19 у обзир ће ући резултати остварени од марта 2019.

За сада су учешће обезбедила тројица тенисера. Новак Ђоковић нема пораз ове сезоне, а у Лондону ће покушати да изједначи рекорд Роџера Федерера и освоји шесту титулу на завршним мастерсима.

Друштво ће му правити Рафаел Надал и Доминик Тим, док ће остала петорица учесника бити позната у зависности од резултата када се сезона настави.

Ово је последњи пут да ће Завршни мастерс бити организован у Лондону, пошто се караван од наредне сели у Торино, којки ће бити домаћин од 2021. до 2025. године.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво