Новак тренира у Марбељи, пут у Њујорк и даље на чекању

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и даље се налази у Марбељи где тренира и спрема се за "рестарт" сезоне. Ђоковић још није одлучио да ли ће наступати на турнирима по Америци, којима би требало да буде настављено такмичење на АТП туру.

На друштвеним мрежама појавио се снимак са тренинга у његовом дворишту у Марбељи, на тврдој подлози на којој се играју турнири по САД.

Снимак је објавила Ана Антић, ћерка нашег прослављеног тренера Радомира Антић, а спаринг партнер му је био Фелисијано Лопес.

Новак и, после низа састанака челних људи Ју-Ес опена и Тениске асоцијације професионалаца (АТП), није преломио да ли ће путовати у "велику јабуку".

Најбољег играча планете брине двонедељни карантин по повратку у Европу из Америке, који је тренутно обавезан, а који би умногоме пореметио наставак сезоне.

Пре неколико дана је предводио најбољих 20 играча на тајном састанку, када је саопштено да ће се сви повући са Ју-Ес опена, уколико им се не гарантује да ће моћи слободно да се врате у Европу и наступају на Ролан Гаросу.

Додуше, и турнири на "старом континенту" су под знаком питања јер пандемија коронавируса не јењава, посебно пошто је отказан мастерс у Мадриду.

Мастерс у Синсинатију, где би Ђоковић требало да наступи, почиње 22. августа у Њујорку, после чега ће бити организован Ју-Ес опен.

Новак је иначе пријављен и за такмичење у дублу на Синсинати опену, заједно са Филипом Крајиновићем.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво