Званично, отказан мастерс у Мадриду

Као што је најављивано током дана, сада је и званично потврђено мастерс у Мадруду, који је био планиран за септембар је отказан због пандемије коронавируса, саопштио је директор турнира Фелицијано Лопез.

Упркос свим напорима да се турнир одржи ове године, након отказивања у мају, организатори су одлучили да се турнир не игра ове године. Овакву одлуку данас је најавио и најбољи тенисер света Новак Ђоковић, који је својим колегама послао поруку да ове године неће бити тениса у "Магичној коцки".

"Дали смо све од себе да организујемо турнир", рекао је Лопез.

"Након првог отказа у мају, почели смо да радимо на септембарском датуму са надом да ћемо током ове године моћи да уживамо у првокласном тенису у „Магичкој коцки", што је свима било тешко. Међутим, континуирана нестабилност је и даље превелика да би се турнир попут овог могао одржати у потпуној сигурности. Још једном желимо да се захвалимо Градском већу у Мадриду и свим нашим спонзорима и добављачима што су били уз нас."

Како је раније планирано мастерс у Мадриду је требало да се одржи од 12. до 20. септембра и да буде предходница Ролан Гаросу, који је заказан за период од 27. септембра до 11. октобра.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво