Кирјос опет ”пецка” Ђоковића

Ћудљиви аустралијски тенисер Ник Киројс још једном је јавно ”пецнуо” најбољег тенисера света, Србина Новака Ђоковића, и то у видео поруци у којој је објавио да неће играти на Ју-Ес Опену.

Наиме, он је свој наступ отказао из безбедоносних разлога, али и због тога што жели да покаже солидарност са својим сународницима.

"Удахнимо и сетимо се онога што је важно, а то су здравље и сигурност читаве заједнице. Можемо обновити наш спорт и привреду, али никада не можемо да вратимо изгубљене животе. Немам проблем са Тениском асоцијацијом САД везано за Ју-Ес Опен, уколико играчи желе да иду и играју, то зависи од њих. Свако делује на одговарајући начин. Нико не жели више од мене да људи задрже свој посао. Говорим рецимо за момка који ради у ресторану, за чистачице, људе који одржавају свлачионице. То су људи којима су њихови послови потребни и било би фер да се игра”, рекао је Кирјос и наставио:

”Али, ми тенисери морамо радити у интересу и једних и других. Не можете да плешете по столовима, да скупљате новац широм Европе и да организујете егзибицију од које ћете зарадити брз новац. То је тако себично. Помислите једном на друге људе. Бар једном. О томе се ради код овог вируса. Није битан ваш пласман на светској ранг листи или колико новца имате, понашајте се одговорно. Лично, нећу играти ове године на Ју-Ес Опену и боли ме много што се нећу такмичити на једној од набољих спортских арена ’Артур Ешу’", поручио је Кирјос, јасно алудирајући на Новака Ђоковића и дешавања око организације Адрија тура у Београду.

Подсетимо, он је српског аса жестоко нападао након прекида серије турнира ”Адрија тура”, а онда и сам урадио нешто слично. 

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво