Кецмановић учествује на првом турниру после паузе због коронавируса

Српски тенисер Миомир Кецмановић учествоваће у Сједињеним Америчким Државама на првом турниру после паузе због пандемије коронавируса. Кецмановић ће играти у Вест Палм Бичу, на турниру "УТР Про меч серије".

Тродневни догађај биће организован без присуства публике и скупљача лоптица, уз поштовање свих прописаних мера заштите од ковида 19.

Уз тенисере на терену ће бити још само главни судија, а сваки играч ће имати означени простор у ком може да борави између поена.

Кецмановићу, тренутно 47. играчу на АТП ранг-листи, конкуренција ће бити Рајли Опелка, Томи Пол и Хуберт Хуркач.

Наш тенисер ће имати и додатни мотив да побеђује и добро се покаже на турниру у САД, јер је званични партнер такмичења Фондација "Новак Ђоковић".

"Много сам узбуђен што имам прилику да се вратим на терен и одиграм пар мечева. Надам се да ће људи моћи да се укључе и да прате такмичење. Будите пажљиви, чувајте се и надам се да се видимо ускоро", рекао је Кецмановић.

Миомир је у САД имао могућност да вежба на једном од терена, како би одржао форму.

"Тренирао сам све време док сам био у Америци. Додуше, прве недеље сам се одмарао, али сам после кренуо да радим како бих остао у ритму. Ипак, биће забавно да коначно играмо праве мечеве и радујем се томе. Додуше, без навијача биће чудан осећај, као да смо и даље на тренингу. Али, уједно и занимљиво", додао је српски играч.

Преко 125 милиона Американаца моћи ће уживо да прате турнир, баш као и гледаоци у Србији.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво