Прошле године освојио Ролан Гарос, сада ради у супермаркету

Актуелни шампион Ролан Гароса у дублу време током суспензије сезоне проводи – радећи у супермаркету. Кевин Кравиц, 28-годишњи немачки дубл специјалиста, прошле сезоне освојио је први гренд слем у каријери, када је заједно са Андреасом Мисом тријумфовао у Паризу.

Њих двојица су у финалу савладали Жеремија Шардија и Фабриса Мартана са 6:2, 7:6 (7-3) и освојили укупно 590.000 евра.

Међутим, због жеље да помогне другима, а и остане радно активан, Немац је одлучио да се запосли у супермаркету.

"Радим у супермаркету за 450 евра већ неколико седмица. Још сам раније планирао да се бавим 'нормалним' послом неко време. Коронавирус ми је дао прилику да то и остварим. Неке моје колеге устају у пет ујутру и у продавници су до пола шест, како би напунили рафове. На овај начин учим да имам више емпатије", рекао је Кравиц у интервјуу за Шпигл.

Двадесетосмогодишњак је прошле сезоне освојио још две титуле у пару са Мисом, заузимао је седму, а тренутно је на 13. позицији на планети.

"Током живота сам имао тај луксуз да свој хоби претворим у посао", каже тенисер који је прошле сезоне освојио и четири челенџера и освојио укупно преко 600.000 долара.

"Тренирам три или четири пута недељно. Купио сам ролере, па се у њима крећем", открива момак из Минхена који користи специјалну дозволу државе како би могао да тренира.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво