Спектакл у карантинским условима, Надал окупља најбоље тенисере на својој академији

Други тенисер света Рафаел Надал пронашао је начин да "оживи" тенис током пандемије коронавируса. Епидемија новог вируса која је захватила више од 2.300.000 људи и готово све земље на планети, обуставила је све спортове, али Шпанац је можда дошао на револуционарну идеју.

"Бик са Мајорке" планира да организује камп на својој академији током карантина и окупи најбоље тенисерке и тенисере света.

Званичном одлуком АТП и ВТА неће бити званичних мечева најмање до 13. јула, а спекулише се и да је тениска сезона завршена.

Због тога је освајач 19 гренд слем титула дошао на идеју која би могла да представља највећи тениски спектакл у последњих неколико година. План је да врхунски асови дођу, живе, тренирају и играју међусобне мечеве у Манакору, а многи од њих би били уживо преношени на телевизији.

"Тренутно је тенис најмање битна ствар и најважнија ствар је здравље свакога од нас, али ако наредних месеци академија може послужити за помоћ другим професионалним играчима, било би ми драго да дођу да тренирају и да се такмиче", изјавио је Надал.

Он је казао да би то можда била најбоља прилика да се игра такмичарски тенис.

"Иако нисмо имали планиране турнире, мислим да ће нам надметање између себе помоћи да одржимо ниво када се круг поново покрене и наставимо са турнирима", закључио је Надал.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво