Пао је и Рубљов, Крајиновић у полуфиналу Ротердама

Српски тенисер Филип Крајиновић савладао је Руса Андреја Рубљова са 2-0 у сетовима (7:6 (7-2), 6:4). Противник у полуфиналу биће му Гаел Монфис.

Филип Крајиновић наставља са одличним партијама на турниру у Ротердаму, а нову победу уписао је над руским тенисером Рубљовом.

Филип је до тријумфа над 15. тенисером на АТП ранг-листи дошао након велике борбе у оба сета.

Први је решен након тај-брејка, пошто није ибло одузимања сервиса у првих 12 гемова. У тај-брејку Крајиновић је био бољи са 7:2.

Други сет био је подједнако узбудљив, чак три пута се десио брејк, два пута је Крајиновић одузимао сервис ривалу и са 6:4 након нешто више од сат и по тениса уписао победу.

Српски тенисер пласирао се у полуфинале турнира у Ротердаму, где ће се састати са Французом Гаелом Монфисом.

Француски тенисер је до полуфинала дошао победом над Данијелом Евансом.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво