Барти боља од Квитове за пласман у полуфинале АО

Домаћа тенисерка Ешли Барти пласирала се у полуфинале Аустралијан опена, пошто је са 2:0 у сетовима савладала Петру Квитову. У полуфиналу је и Софија Кенин, која је резултатом 2:0 елиминисала Онс Жабер из Туниса.

Први пут после 36 година, Аустралија има представницу у полуфиналу првог гренд слема у сезони. Ешли Барти савладала је Петру Квитову са 2:0 и пласирала се међу четири најбоље тенисерке на турниру.

Најбоља тенисерка света имала је проблема са Чехињом само у првом сету, који је одлучен у тај-брејку, да би Бартијева други део игре решила у своју корист резултатом 6:2, за велико славље домаће публике на "Род Лејвер арени".

Бартијева ће се за пласман у финале борити против Американке Софије Кенин, која је са 2:0 у сетовима савладала највеће изненађење турнира Онс Жабер.

Кенинова је славила 6:4, 6:4, за сат и по времена игре против тенисерке која ће остати упамћена по томе што је у Мелбурну победила Каролину Вознијацки и завршила јој професионалну каријеру.

У среду се играју и остала два четвртфинална меча, а састају се Контавеј – Халеп и Мугуруза – Пављученкова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво