Новак: Све дугујем репрезентацији

Једним од најневероватнијих тај брекова у историји Дејвис куп репрезентације Србије завршен је наступ наше репрезентације у Мадриду.

У трећем сету виђена је несвакидашња драма чија кулминација је била на меч лоптама које су пропустили Новак и Виктор. Имали су их три у тај брејку, две уз сервис али су Хачанов и Рубљов све спасили и потом искористили прву прилику за пласман у полуфинале.

"Не знам како бих описао овај бол. Ово је био један од најчуднијих, најнеизвеснијих мечева које сам икада имао у свом животу. Мислим да овакав дубл никада нисам играо. Овакав значај дубла и у оваквим околностима у четвртфиналу Светског првенства, на тај начин изгубити меч... шта може да се каже. Не знам да ли се то видело али ми смо се трудили до последњег ударца", рекао је најбољи тенисер Србије.

"Не постоји осећај бола и среће онакав као кад играм за репрезентацију. Шампионски тим 2010. године, прослава против Француза у јако драматчном финишу дала ми је крила за читаву моју каријеру. Од 2011. ја сам био потпуно други играч, моја каријера кренула је узлазном путањом и ја то дугујем репрезентацији. Јако мали број играча има то што ми имамо и добра ствар је што имамо и наредну генерацију, кроз Филипа, Дуција, Ђереа и Кецмановића који ће да носе боје Србије, рекоа је Новак.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво