Зверев у полуфиналу, Надал елиминисан из Лондона!

Александер Зверев победио је Данила Медведева 2-0 у сетовима у трећем колу групе "Андре Агаси" и пласирао се у полуфинале Завршног турнира у Лондону – 6:4, 7:6 (7-4). Без завршнице турнира остао је Рафаел Надал, којем ће утеха бити то што ће годину завршити на првој позицији на АТП листи.

Зверев је након тријумфа Рафе над Стефаносом Циципасом имао императив победе и успео је да се носи са притиском.

Он је прошао као други из групе и играће у суботу против Доминика Тима (21.00), док ће други полуфинални пар чинити Циципас и Роџер Федерер (15.00).

Дуел у лондонској "О2 арени" трајао је нешто мање од 80 минута и очекивано је обиловао добрим сервисима и снажним бекхендима.

Немац је много боље почео јер је у уводном гему одузео сервис противнику и могао је да буде много опуштенији. До краја сета је сачувао стечену предност не дозволивши Русу брејк шансу и направио велики корак ка полуфиналу.

У деветом гему другог дела је пропустио прилику, али није дозволио да га то омете, већ је сачекао тај-брејк и сигурним ударцима наставио са сјајним резултатима на Завршном турниру у Лондону.

Бранилац титуле је забележио 21 винер, три више од Медведева и само три неизнуђене грешке више (19:16).

Комплетне резултате турнира у престоници Енглеске погледајте ОВДЕ.

Полуфиналне сусрете, као и мечеве групне фазе, моћи ћете у директним преносима да гледате на програмима РТС-а.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво