Гаске: Пораз Федерера од Ђоковића на Вимблдону је потпуно неочекиван

Француски тенисер Ришар Гаске осврнуо се на финале Вимблдона у којем је пре неколико недеља Новак Ђоковић савладао Роџера Федерера и освојио свој пети трофеј у Лондону. Ђоковић је победио Федерера након тај-брејка у петом сету, али упркос томе што је први играч света, многи нису очекивали његов тријумфа.

Један од њих је и Гаске, који је веровао да Швајцарац има више шанси за успех.

Он је, говорећи о свом тријумфу над Кеијем Нишикоријем у другом колу мастерса у Монтреалу, казао да је способан да побеђује најбоље играче, али да се дешавају и порази, чему сведочи Роџеров неуспех у окршају са Новаком.

"Јасно је да сам побеђивао мање од Рафаела Надала и Роџера Федерера, нажалост. Али дешава се и да изгубите. Чак је и Роџер изгубио од Новака Ђоковића у финалу Вимблдона када то уопште нисте могли да очекујете", казао је Гаске.

Он је додао да, против "велике тројке", морате бити на 100 одсто својих могућности уколико желите да се надате изненађењу.

"Ум је веома важан, али је потребно да и ваше тело буде на високом нивоу, како бисте могли да се борите против тих момака", закључио је Гаске.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво