Пораз Типсаревића у осмини финала

Јанко Типсаревић није успео да се пласира у четвртфинале Вимблдона, пошто је поражен од Немца Рајнара Шутлера са 3:1 по сетовима 4:6, 6:3, 4:6, 6:7.

Меч је трајао три сата и пет минута, а након овог дуела Србија је остала без представника у синглу на Вимблдону.

Обојица тенисера су у првом сету играла веома добро на свој сервис. Шутлер је, међутим, у деветом гему успео да направи брејк и да поведе са 5:4, а потом је на свој сервис завршио први сет.

Типсаревић је заиграо агресивније у другом сету, а у другом гему одузео је Немцу сервис и повео са 2:0. Српски тенисер је до краја овог дела меча сигурном игром чувао вођство и на крају стигао до изједначења.

Дејвис куп репрезентативац Србије добро се држао и у трећем сету, све до десетог гема, када је Шутлер поново направио брејк и тријумфовао са 6:4.

У четвртом сету обојица тенисера успешно су освајала гемове на свој сервис, па је победник одлучен у тај-брејку. Шутлер је први направио мини-брејк за вођство од 4:3, али је Типсаревић успео да изједначи. Немац је поново направио мини-брејк и повео са 6:4, а потом је на свој сервис дошао до победе и пласмана у четвртфинале.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво