Троицки први стартује на Вимблдону

Такмичење на трећем гренд слем турниру у сезони, лондонском Вимблдону, почиње у понедељак, а између осталих меч првог кола играће и српски тенисер Виктор Троицки против Флоријана Мајера из Немачке. Дуел почиње око 16.00 часова.

Троицки ће у првом колу играти против Немца Флоријана Мајера. Тај меч је трећи на програму терена број 11, на коме такмичење почиње у 12.30 по средњоевропском времену и почеће око 16.00 часова.

Бранилац титуле, домаћи тенисер Енди Мари, играће од 14 часова на централном терену против Казахстанца Александра Бублика. Титулу у женској конкуренцији неће бранити Американка Серена Вилијамс, пошто је трудна.

Првог дана такмичења на терен ће и Шпанац Рафаел Надал, који игра против Аустралијанца Џона Милмана, док ће Марин Чилић из Хрватске играти против Немца Филипа Колшрајбера.

Освајачица Ролан Гароса, Летонка Јелена Остапенко, игра против Белорускиње Александре Саснович, а Шпанац Фернандо Вердаско играће против Кевина Андерсона из Јужне Африке.

У поподневном делу програма Белорускиња Викторија Азаренка играће против Американке Кетрин Бејлис, док ће Карла Суарес Наваро почети турнир дуелом против Канађанке Ежени Бушар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво