Читај ми!

Ђоковић и Звезда на удару хрватских медија

Након победе кошаркаша Црвене звезде над Цедевитом у утакмици седмог кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге у Пиониру у хрватским медијима појавио се један невероватан захтев. Да се Звезда избаци из Евролиге, а Новак Ђоковић казни од стране Асоцијације тениских професионалаца!

Поједини медији у региону су Ђоковићево присуство у Пиониру, где је био као гледалац и навијач Црвене Звезде поредили са потезом хрватског фудбалера Јосипа Шимунића, који је после меча баража за Мундијал у Бразилу, као играч Хрватске узео микрофон и са навијачима узвикивао усташки поклич "За дом спремни!"

Загребачке "Спортске новости" затражиле су да АТП "бар новчано" казни најбољег тенисера света јер је учествовао у позивању на линч "усташа" певајући "четничке песме", пише новинар тог листа.

Медијима у Хрватској засметало је и певање навијача песме "Видовдан" коме се у једном тренутку придружио и најбољи тенисер света.

Лист даље наводи да би Црвена звезда требало због онога што певају њени навијачи да буде избачена из Евролиге!

Кошаркаши Црвене звезде победили су Цедевиту 94:74 (26:12, 17:20, 19:24, 32:18) у утакмици седмог кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге и направили велики корак према пласману у четвртфинале. Звезда сада има скор 4-3, а у наредном колу 26. фебруара дочекује Ефес. 

 

Број коментара 48

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво