Читај ми!

Троицки поражен од Делбониса, Аргентина води са 2:0

После пораза Крајиновића од Мајера, Виктор Троицки није успео да изједначи резултат. После пет сетова поражен је од Федерика Делбониса по сетовима 6:2, 6:2, 4:6, 4:6, 2:6. У суботу је на програму меч дублова.

Тениска репрезентација Србије губи у Буенос Ајресу од домаће селекције Аргентине са 2:0, после првог дана четвртфиналног меча Светске групе Дејвис купа. Убедљиво вођство Аргентиницима обезбедио је Федерико Делбонис савладавши Виктора Троицког у пет сетова - 2:6, 2:6, 6:4, 6:4, 6:2.

Претходно је у првом дуелу Леонардо Мајер био сигуран против Филипа Крајиновића (6:4, 6:2, 6:1), па су српски тенисери на корак од елиминације.

На почетку меча између Троицког и Делбониса све је говорило да Србија иде ка изједначењу. Троицки је играо изванредно и у великом стилу повео са 2:0 у сетовима, али му је у наставку несхватљиво попустила концентрација.

То је зналачки искористио Делбонис, 77. на АТП листи, и уз бучну подршку са трибина заиграо као препорођен. Аргентинац је умео да казни све грешке српског тенисера, у петом сету је потпуно наметно ритам и иницијативу и на крају заслужено тријумфовао након три и по сата маратонске борбе искористивши прву меч лопту.

Другог дана сусрета између Аргентине и Србије, у суботу, на програму је меч дублова за који су пријављени Карлос Берлок и Дијего Шварцман (Аргентина), односно Ненад Зимоњић и Душан Лајовић (Србија).

Последњег дана, у недељу, требало би да се састану Мајер и Троицки, односно Делбонис и Крајиновић.

Победник четвртфиналног дуела између Аргентине и Србије у полуфиналу Дејвис купа састаће се са бољим из меча Канада - Белгија.

Ток меча:

21.46 - Крај меча. Одлучујући сет добио је Аргентинац са 6:2 и тако савладао Виктора Троицког са 3:2. Аргентина води са 2:0 после првог дана.

21.10 - Четврти сет осваја Фелбонис са 6:4. Пети сет ће одлучити победника меча.

20.18 - Трећи сет у своју корист је решио Делбонис резултатом 6:4.

19.35 - Троицки добија и други сет сa 6:2.

18.50 - Виктор Троицки добио први сет са 6:2. 

18.18 - Почео меч Виктора Троицког и Федерика Делбониса. Наш тенисер је први на сервису.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво