Чилић: До краја живота бићу захвалан Ђоковићу!

Најбољи хрватски тенисер Марин Чилић рекао је да је до краја живота захвалан Новаку Ђоковићу због подршке прошле године, када је био оптужен за коришћење допинга.

Због грешке Међународне тениске федерације Чилић је био суспендован четири месеца и то је могло да угрози његову каријеру, али је касније ослобођен оптужби, да би се ове године вратио на терен у великом стилу и освојио свој први грен слем трофеј на Ју-Ес Опену.

"Догађања прошле године променила су ме као особу. Тада сам сазнао ко су ми пријатељи, а ко се претварао да ми је пријатељ. Тек тада сам постао свестан какве људе имам око себе", рекао је, између осталог, Чилић у интервјуу Ројтерсу и захвалио се најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу, који је стао уз њега.

"Био сам врло изненађен Ђоковићем. Борио се за мене као ретко ко. Не види се често да се неко из самог врха тако бори за неког другог. Бићу му захвалан до краја живота на начину на који ме је подржао. То ме је учинило јачим изнутра", казао је Чилић.

Хрватски тенисер тренутно заузима 9. место на АТП листи, а обезбедио је учешће на завршном турниру сезоне овог месеца у Лондону.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво