Читај ми!

Ана наставља поход

Нова победа наше тенисерке, успела је да преброди још једну препреку на Вимблдону. Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић пласирала се у треће коло, пошто је савладала Украјинку Катерину Бондаренко са 6:3, 7:6 (7:3). Наредна противница наше Ане је Немица Јулија Гергес, тај меч је на програму у суботу.

Ивановићева је пружила бољу партију него у првом колу, али је опет имала велики пад у другом сету, када је спасила и једну сет лопту ривалке. Успела је, међутим, српска тенисерка на време да "намести" главу и руку, па је стигла до тај-брејка у којем је "почистила" противницу.

Ивановићева је први сет добила пошто је два пута узастопно одузела сервис противници, у шестом и осмом гему, иако је први брејк направила Украјинка када је повела са 3:2.

Бондаренкова је боље почела и други сет, повела са 2:0, а касније имала и сет лопту, али је Ивановићева успела да остане концентрисана и преокрене резултат од 2:5 до тај-брејка у којем је била убедљива са 7:3.

Била је ово прва победа Ане Ивановић против Катерине Бондаренко, а састале су се три пута.

Ивановићева ће у трећем колу Вимблдона играти против Немице Јулије Гергес. Њих две до сада су играле четири пута, а српска тенисерка тренутно води са 3:1. Последњи пут састале су се прошле године у Истборну, када је славила Ивановићева.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво