Читај ми!

Обрадовић: Реал направљен да има највеће могуће амбиције

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић пред утакмицу са Реалом истакао квалитет ривала констатујући да су веома амбициозни и имају специфичну тактику игре. Прокоментарисао је и здравствено стање Акена Смаилагића закључивши да ће му за опоравак требати бар шест недеља паузе.

Кошаркаши Партизана од 20:45 часова играју против Реала у Мадриду у оквиру десетог кола Евролиге.

"Реал Мадрид је екипа која је направљена да би имали највеће могуће амбиције. Ростер који имају показује какве су им амбиције. Имају неке аутоматизме, имају младе играче који схватају за који клуб играју. Покривени су на свим позицијама. Таварес је играч због којег су специфични. На овим тренинзима ћемо покушати да регујемо пред утакмицу", изјавио је тренер црно-белих за ТВ Партизан.

Обрадовић је прокоментарисао и здравствено стање Алена Смаилагића који ће због повреде прста бити шест недеља ван терена,

"Ален је наредних шест недеља ван терена. Врло малерозно. Наредни период ће искористити да се доведе у ред и да буде спреман кад буде време", закључио је Обрадовић.

Данило Анђушић, који је против Барселоне био најефикаснији играч, истакао је опрезност тима пред овај меч.

"Утакмица после два дана. Навикли смо на тежак ритам, немамо пуно времена да се припремимо али на нама је да урадимо све што је у нашој моћи да се спремимо што боље. Очекује нас јако тежак меч против тима који игра јако добру кошарку у последње време и сигурно неће бити лако." рекао је Анђушић за клупски сајт.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво