Читај ми!

Јанис, Јокић и Дончић против Стефа, Клеја и Леброна - ко би победио

Америчка кошаркашка јавност често воли да упоређује најбољу америчку селекцију са најбољим потенцијалним саставом из Европе јер у последњим годинама ниједна репрезентација није успела да савлада популарни "Дрим тим".

Јанис, Јокић и Дончић против Стефа, Клеја и Леброна - ко би победио Јанис, Јокић и Дончић против Стефа, Клеја и Леброна - ко би победио

У свом подкасту "Колико си заправо гладан" Серж Ибака је питао Јаниса да изабере пет најбољих европских и пет најбољих америчких кошаркаша.

Јанис је за тим Европе изабрао Јокића, Дончића, Ембида, Фурнијеа и себе, док би идеалну петорку САД-а чинили: Стеф Кари, Клеј Томпсон, Леброн Џејмс, Кевин Дурент и Бем Адебајо.

Лука Дончић од почетка сезоне бележи 35 поена по мечу, на 50% погођених шутева из игре и вероватно би био најопасније офанзивно оружје екипе, Јанис Адетокумбо и Џоел Ембид би својом снагом агилнођшћу били главни стубови одбране. Никола Јокић би био лидер екипе и мозак тима, док би Еван Фурније служио као пикенрол покретач.

Петорка Америке не заостаје нимало са квалитетом.

Стефен Кари један је од најбољих шутера свих времена, његов саиграч Клеј Томпсон је такође феноменалан иза линије 7,24. Сувишно је говорити о Леброну Џејмсу који последњих 15 година игра на истом нивоу. Кевин Дурент важи за једног од најбољих поентера на паркету, док је Бем Адебајо кошаркаш који доста подсећа на игру Владе Дивца.

Да ли би екипа Европе савладала тим Америке?

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво