Читај ми!

Јокићев скроман учинак, Сакраменто и Филаделфија убедљиви у припремним мечевима

Српски центар Никола Јокић имао је неуобичајено скроман учинак у поразу Денвера од Оклахоме са 101:112 на свом терену у првом припремном мечу НБА лиге. На гостовањима су убедљиве победе остварили и Сакраменто над ЛА лејкерсима 105:75 и Филаделфија над Бруклином 127:108.

Дуел Денвера и Оклахоме био је и својеврсни дуел српских интернационалаца Николе Јокића и Алексеја Покушевског.

Двоструки узастопни МВП Никола Јокић је за 15 минута игре имао врло скроман учинак од само два поена, пет скокова и три асистенције.

На другој страни, у редовима гостију, Алексеј Покушевски био је знатно ефикаснији и за 20 минута игре победи је допринео са пет постигнутих поена, шест скокова и две асистенције.

Упркос поразу, за домаћине је било изузетно важно што су се на терен вратили Џамал Мареј и Мајкл Портер јуниор и то потврдили са 10 и 12 убачених поена.

У осталим мечевима, Сакраменто је декласирао Лос Анђелес лејкерсе у гостима са 105:75, а Филаделфија Бруклин са 127:108.

Други тим из Лос Анђелеса, Клиперси су на свом терену сломили отпор Портланда и славили са102:97. На терену су после више од годину дана заједно били Каваји Ленард и Пол Џорџ, док се у редове Портланда вратио Демијан Лилард, који је са 16 поена био најефикаснији у тиму.  

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво