Читај ми!

ФМП савладао Мегу у српском дербију првог кола АБА лиге

Кошаркаши ФМП-а победили су у Железнику екипу Меге 90:76 у српском дербију првог кола регионалне АБА лиге.

Екипа ФМП-а није вечерас дозволила кошаркашима Меге да дођу до резултатске предности.

Већ након прве четвртине било је 27:17 за тим из Железника. Решила је Мега други и трећи период у своју корист, нису се предавали играчи Марка Бараћа, пришли су почетком последње четвртине на само два поена заостатка, али је ФМП поново појачао ритам и серијом погодака убрзо дошао до недостижне предности.

Кошаркаши ФМП-а имали су добро шутерско вече, што је знатно допринело победи - убацили су 10 тројки из 27 покушаја, док је Мега стала на свега пет погодака из 18 покушаја.

Американац Бо Бич био је најефикаснији у победничкој екипи са 19 постигнутих поена, уз три погођене тројке из четири покушаја. Пратио га је Валинскас са 14, док је Фрејзер додао 13 поена. Двоцифрен је био још Изунду са 11 поена и девет скокова.

Мегу је предводио Француз Малком Казалон са 17 поена, а један мање убацио је Данко Бранковић. Ахмад Рори је постигао 13 поена.

Од осталих српских тимова у АБА лиги, Партизан је у недељу победио Цибону у Загребу, Црвена звезда је дан раније била боља од МЗТ-а, док је Борац из Чачка у Љубљани изгубио од Цедевита Олимпије.  

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво