Читај ми!

КК Партизан у понедељак почиње продају сезонских улазница

Кошаркашки клуб Партизан објавио је да ће у понедељак почети продаја сезонских улазница, а предност при куповини имаће власници улазница из прошле сезоне.

Навијачи Партизана са великим нестрпљењем очекују почетак нове сезоне, у којој ће црно-бели после девет дугих година играти у Евролиги.

Црно-бели су објавили да ће продаја сезонских улазница почети у понедељак, док су још раније обелоданили дизајн картата за нову сезону.

На сезонским улазницама биће одштампани мотиви из богате историје кошаркашког клуба Партизан - на појединим ће бити Жељко Обрадовић, али и Ђорђевић и Даниловић, који су 1992. године донели Србију за сада једину титулу клупског шампиона Европе.

Поред њих, на улазницама ће се наћи и учесници фајнал-фора 1998. године (Харис Бркић и Предраг Дробњак), као и део екипе која је представљала црно-беле на Завршном турниру Евролиге 2010. године (Петар Божић, Душан Кецман, Бо Мекејлеб и Јан Весели).

Такође, своје место су нашли и кошаркаши који су играли за Партизан у последњој евролигашкој сезони 2016. године - Богдан Богдановић, Жо Ловерњ и Саша Павловић.

У понедељак би требало да почне и прва фаза припрема црно-белих пред нову сезону, а Жељко Обрадовић почеће рад са млађим снагама.

Седам дана касније тренинзима ће се прикључити и интернационалци Пантер, Ледеј и Лесор, као и појачања црно-белих у овом прелазном року, Данте Егзум и Џејмс Нанели.

Последњи ће се припремама прикључити репрезентативци Грегор Глас (Словенија), Јанис Папапетру (Грчка) и Јам Мадар (Израел).

Црно-бели такмичење у Евролиги почињу 7. октобра, када ће гостовати у Берлину код екипе Албе.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво