Читај ми!

Пешић за РТС: Стварамо тимску хемију, да се љубимо и грлимо на крају

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је за РТС да је атмосфера на припремама одлична, али и захвалио играчима који су "жртвовали" август како би се посветили националном тиму.

Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић, после конференције за новинаре, говорио је за РТС о припремама националног тима у Спортском центру у Старој Пазови, одакле су фудбалери обезбедили пласман на Светско првенство.

"Ово су уобичајене припреме, као и за сва такмичења. Разлика је у томе што играмо и квалификације за Светско првенство, против Грчке и Турске, а одмах након тога почиње Европско првенство. Увек је мало времена да се припремимо, али шта да радимо, морамо да будемо рационални. У овом прекрасном центру имамо апсолутно све услове, све што нам је потребно да у оваквој атмосфери стварамо тимску хемију, да играчи међу собом разговарају и да тренирамо успут", рекао је Пешић за РТС.

Атмосфера на припремама је одлична, а радује што су су у саставу МВП НБА лиге и Евролиге, Никола Јокић, који је говорио за медије, као и Василије Мицић.

"Нисам ништа ја специјално урадио. То је њихова одлука да играју за репрезентацију. Доста су се ствари измениле у кошаркашком спорту. Они су најлепши месец август посветили репрезентацији, желе да постигну што боље резултате. Ту смо сви заједно да се направи добра атмосфера. Не да се љубимо и грлимо, то ћемо на крају кад се све заврши", рекао је Пешић.

Кошаркаше Србије крајем августа очекују дуелаи са Грчком и Турском у оквиру квалификација за Светско првенство, а затим и наступ на континенаталном шампионату, од 1. до 18. септембра.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво