Читај ми!

Kалинић: Барселона је можда највећи клуб на свету

Српски кошаркашки репрезентативац Никола Kалинић изјавио је да је Барселона, са којом је недавно потписао уговор, можда највећи клуб на свету.

Kалинић је пре недељу дана потписао уговор са Барселоном до 30. јуна 2024. године, а данас је обавио лекарске прегледе у каталонском клубу.

"Надам се ће Барселона да има успешнију сезону него што је била претходна. Барселона је можда и највећи клуб на свету. Част ми је и поносан сам што сам овде. Надам се да ће све ићи како треба и да ћемо у наредним сезонама имати доста успеха", изјавио је Kалинић, објављено је на званичном Твитер налогу Барселоне.

Kаталонски клуб је поред Kалинића у летњем прелазном року ангажовао и Томаша Саторанског, Јана Веселог и Оскара да Силву.

"Привилегија је играти са таквим момцима. Са Веселим сам дуго играо у Фенербахчеу, добри смо пријатељи и ван терена. Остали су сјајни момци, јер су то велика имена и европске и светске кошарке", рекао је нови кошаркаш Барселоне.

Kалинић је обећао навијачима Барселоне да ће дати све од себе.

"Ја сам играч који увек даје максимум, без обзира да ли ћемо побеђивати или губити. Надам се да ћемо се добро слагати и да ће атмосфера у хали бити сјајна", закључио је српски кошаркаш.

Kалинић (30) је пре Барселоне играо за Црвену звезду, Валенсију, Фенербахче, Раднички из Kрагујевца, Војводину, Нови Сад и суботички Спартак.

Са Фенербахчеом је освојио Евролигу 2017. године.

Калинић је са репрезентацијом Србије освојио сребрне медаље на Светском првенству 2014. и на ОИ у Рио де Жанеиру 2016.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво